Dzsudzsák nemes bosszúja – videó!

Az Egyesült Arab Emírségek-beli labdarúgó bajnokságban szereplő al-Ain magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs góllal mutatkozott be új csapatában korábbi klubja, az al-Ittihad Kalba ellen. A mérkőzést az al-Ain nyerte 4-1-re.

2020. 02. 14. 18:05
Euro 2020 Qualifier - Group E - Hungary v Slovakia - Headshots
Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy hete mutatták be az új csapatánál, s már az első bajnoki mérkőzésen gólt szerzett az al-Ain színeiben a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, A 33 éves középpályás bemutatkozása emlékezetesre sikeredett, volt klubja, az al-Ittihad Kalba ellen a 71. percben szerezte meg csapata harmadik gólját. Egy bal oldalon futó akció végén a tizenegyesponttal egy magasságban kapásból lőtte a labdát a kapu jobb oldalába. A hajrában újabb góllal tette még magabiztosabbá a győzelmét Dzsudzsák új csapata.

Tizenhat forduló után az al-Ain a második, az al-itthad Kalba a tizenegyedik helyen áll az Egyesült Arab Emírségek bajnokságában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.