Neymar szeret provokálni

A PSG brazil futballistája Haaland gólörömét figurázta ki a Dortmund elleni BL-meccsen.

Munkatársunktól
2020. 04. 12. 14:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marquinhos, a PSG csapatkapitánya videóinterjúban idézte fel a Dortmund elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn történteket, amikor vezérletével csapattársai kifigurázták a dortmundi Erlin Haaland első meccsen bemutatott gólörömét.

– Sok minden történt Németországban. A dortmundi játékosok ordítoztak velünk az öltözőfolyosón, beszólogattak. Elkövettünk néhány hibát azon a mérkőzésen, akárcsak korábban a Barcelona ellen, és ők kapva kaptak a lehetőségen – mondta a brazil labdarúgó a Desimpedidos című YouTube-csatornán megtekinthető interjúban.

A párizsiak 2-0-ra megnyerték a visszavágót, s mivel az odavágón csak 2-1-re kaptak ki, így 3-2-es összesítéssel továbbjutottak. A visszavágón Neymar szerezte az első gólt, ezt követően mutatta be a maga leülős örömét.

– Neymar szólt előre, hogy provokálni fogja Haalandot. Imádja az ilyesmit. Ő nem egy hétköznapi futballista, Neymar az a bevállalós fajta, aki nem hagyja szó nélkül a provokációkat. Megmondta nekem, hogy meg fogja ezt csinálni, és hiába kértem a góljánál, hogy várja meg a meccs végét, nem engedte, hogy megállítsam – emlékezett a csapatkapitány.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.