João Félix mégis megéri a 127 milliót?

Az Atlético három döntetlen után tudott ismét győzni a bajnokságban,és immár hét forduló óta veretlen.

Ch. Gáll András
2020. 06. 18. 8:24
null
Madrid, 2019. szeptember 18. Danilo, a Juventus (b) és Joao Felix, az Atlético Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájában a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. szeptember 18-án. MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo Fotó: Emilio Naranjo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

João Félix mégis megéri a 127 milliót, amit tavaly az Atlético kifizetett érte? Ezt kérdezgetik a szurkolók a La Liga 29. fordulójának Osasuna–Atlético mérkőzése után. Az Atlético Madrid ugyanis 5-0-ra győzött az Osasuna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szerdai játéknapján. A vendégeknél a 27. és az 56. percben a sokat szidott és sokat sérült João Félix volt eredményes – az első gólja elementáris erejű bomba volt a bal pipába, a második egy végsőkig kijátszott akció megkoronázása –, majd Marcos Llorente, Álvaro Morata és Yannick Carrasco találataival – utóbbi kettőnél Llorente adta a gólpasszt – vált fölényessé a fővárosiak sikere. Az Atlético három döntetlen után tudott ismét győzni a bajnokságban – elsősorban João Félix parádéjának köszönhetően –, és immár hét forduló óta veretlen.

A Real Madrid csütörtök éjjel fogadja a Valenciát, és győzelem esetén kétpontosra csökkentheti hátrányát az éllovas Barcelona mögött. Erre minden esélye megvan a Valencia elleni rangadón.

La Liga, 29. forduló: Osasuna–Atlético Madrid 0-5, Eibar–Athletic Bilbao 2-2, Real Valladolid–Celta Vigo 0-0. Kedden játszották:

FC Barcelona–Leganés 2-0, Getafe–Espanyol 0-0, Villarreal–Real Mallorca 1-0. Hétfőn játszották: Real Betis–Granada 2-2, Levante–Sevilla 1-1. Csütörtökön játsszák: Alavés–Real Sociedad 19.30, Real Madrid–Valencia 22.00.

Az élcsoport: 1. FC Barcelona 64 pont, 2. Real Madrid 59, 3. Sevilla 51, 4. Atlético Madrid 49, 5. Real Sociedad 47, 6. Getafe 47.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.