Dzsudzsák és Korhut visszatérhet Debrecenbe

Lenne helye a válogatott csapatkapitányának az NB I-ben is, de ez nyilván érzelmi kérdés is Dzsudzsáknak.

Magyar Nemzet
Forrás: goal.com2020. 07. 09. 6:14
null
Hazatérhet a korbbi debreceni kedvenc Fotó: Teknos Forrás: magyarnemzet.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dzsudzsák az NB II-ben folytathatja.

Szenzációs hírt lebegtetett meg a Goal.com magyar kiadása. Ezek szerint a jelenleg csapat nélküli hazatérhet, és az NB II-es Debreceni VSC-ben folytatja pályafutását válogatottbeli társával, Korhut Mihállyal együtt.

A DVSC komoly, 1,2 milliárd forintos költségvetéssel kezdi meg az új évadot, de hogy ebbe mi fér bele, az egyelőre kérdéses. A Goal Magyarország információi szerint sokkal erősebb lesz a Debrecen, mint volt a legutóbbi évben, amikor kiesett az NB I-ből.

Hazatérhet a válogatott csapatkapitánya

A klubhoz közeli forrásaitól úgy tudja a honlap, nagy esélye van annak, hogy Dzsudzsák Balázs is hazatérjen és ismét Debrecenben futballozzon. Dzsudzsákra az al-Ainnál nem tartanak igényt. Lenne helye a válogatott csapatkapitányának az NB I-ben is, de a Debrecen nyilván érzelmi kérdés is Dzsudzsáknak, aki a piros-fehérek között mutatkozott be az NB I-ben még 2005-ben, és innen indult el a nemzetközi karrierje is. Állítólag nagy az esély arra, hogy volt csapata szerződtesse a futballistát, aki akár az NB II-ből is lehetne a válogatott vezére.

Ugyanakkor nem ő lehet az egyetlen jelentős igazolás Debrecenben. A másik nagy fogás Korhut Mihály lehet, aki legutóbb a görög Árisz Szaloniki játékosa volt. A 22-szeres válogatott balhátvéd korábban szerepelt Izraelben is és tagja volt a 2016-os EB-n járt válogatottnak is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.