Rebrov: Az eddigi legerősebb ellenfelünket győztük le

Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője boldogan, a játékosait dicsérve nyilatkozott a Celtic 2-1-es legyőzése után, amivel a csapata továbbjutott a Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójából.

Magyar Nemzet
Forrás: Fradi.hu2020. 08. 27. 7:48
null
Glasgow, 2020. augusztus 26. Szerhij Rebrov, a Ferencvros vezetedzje (k) nnepel, miutn 2-1-re gyztek a Celtic Glasgow ellen a labdarg Bajnokok Ligja-selejtezjnek msodik forduljban jtszott mrkzsen Glasgowban 2020. augusztus 26-n. MTI/EPA/Getty/Mark Runnacles Fotó: Mark Runnacles Forrás: MTI/EPA/Getty/Mark Runnacles
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A legerősebb eddigi európai ellenfelünk ellen játszottunk – mondta ki a lényeget egyből Rebrov a sajtótájékoztatón, ahogy a Fradi.hu-n olvasható és látható.

Így örült a győzelemnek Szergej Rebrov Fotó: MTI/EPA/Getty/Mark Runnacles

– A CSZKA-meccsnél is keményebb volt a mai. Minden a terv szerint alakult, így terveztem a játékunkat. A gyors gól persze segített a helyzeten, az ellenfél pedig talán nem lőtt eleget, csak sokat birtokolta a labdát. De nem a labdabirtoklás számít egy meccsen, hanem hogy ki hány gólt szerez. Meglepő volt persze, hogy az ellenfél egyik remek képességű csatára nem kezdhetett, de tudtuk, hogy bizonyos folyosókat tervez kialakítani az ellenfél, ezeket akartuk lezárni. Sokat védekeztünk az első félidőben, de lezártuk a folyosókat. A második játékrészben pedig nagyon szervezettek voltunk. A Celtic 3-4 lövésből kapott két gólt, de nem mondhatjuk, hogy a skót bajnoknak a gyengesége lenne a védekezés. Próbáltunk kontrázni, hiszen vannak gyors játékosaink, Tokmacról is tudja mindenki, milyen gyors, és ezt ki is használja a gólhelyzeteknél. Nagyon tetszett, ahogy felépítettük a támadásainkat. Nagyon erős ellenféllel mérkőztünk meg, ezért elégedett vagyok.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.