És ez nem vicc: bejutott egy róka a Diósgyőr–Fradi meccsre! +videó

A labdarúgó NB I 13. fordulójában a járványügyi intézkedéseknek megfelelően természetesen a Diósgyőr–Ferencváros mérkőzést is nézők nélkül rendezték meg, de – kapaszkodjunk meg! – a második félidő megkezdése előtt egy róka tűnt fel a lelátón!

2020. 12. 05. 21:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kutyát, macskát már többször is láthattunk beszaladni a pályára is, az MTK meccsein pedig régebben megesett, hogy az ellenfél szurkolói provokáció jelleggel libát dobtak be a fűre. A Diósgyőr–Ferencváros (1-3) találkozón szombaton délután a róka csak a lelátóig jutott, de meglehet, ezzel is történelmet írt itthon.

„Nézők ugyan nem lehetnek a lelátókon, egy róka azonban valahogy beravaszkodta magát a DVTK–Fradi találkozóra” – áll az M4 Sport Facebook-oldalán, felvezetve a videót, és a hozzászólások között akad néhány zseniális. Van, aki szerint a vörös bundás bizonyosan a Leicester City játékosmegfigyelője volt, az angol élvonalban szereplő csapat ugyanis a Rókák becenévre hallgat. De az a komment is mosolyt csalt az arcunkra, mely szerint a Fox News is küldött kommentátort a találkozóra. Más szerint most legalább a róka szurkolt, és nem a szurkolók rókáztak, avagy bizonyosan egy „veszett nagy szurkolóról” lehetett szó. Az egyik diósgyőri szimpatizáns azért megjegyezte: „Még jó, hogy elvileg körbe van kerítve ez a csoda stadionunk…”

S egy összeállítás olyan esetekből, amikor a sporteseményen felbukkanó állatok komoly kalamajkát okoztak. A golfversenyen az aligátorral senki sem akart összetűzésbe keveredni...

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.