Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Tombol a járvány, de Neymar 500 fős bulit tart egy bunkerben

Brazíliában súlyos a helyzet a koronavírus-járvány miatt, már több mint 190 ezer halottja van a betegségnek a dél-amerikai országban. Neymar szemében ez nem elég indok arra, hogy távolságot tartson: a Paris Saint-Germain labdarúgója évbúcsúztató gigabulit szervezett Rio de Janeiro közelében.

Magyar Nemzet
2020. 12. 27. 13:00
Paris Saint Germain vs Manchester United
Neymar Fotó: EPA/YOAN VALAT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rengeteg kritikát kap Brazíliában, miután kiderült, hogy egy Rio de Janeiro melletti üdülőhelyen óriási, öt napig tartó bulit szervezett 500 fős vendégseregnek. A PSG sztárja egy zajvédelemmel ellátott diszkóban rendezte a partit Mangaratibán, azonban a szomszédok felfigyeltek a zenére, amely kiszűrődött az épületből, így került a nyilvánosság elé a futballista bulija, amely a hírek szerint december 25-én kezdődött, és öt napig tart.

Neymar nem először bulizik Mangaratibán az ünnepi időszakban, hiszen 2016-ban vásárolt ott egy hatmillió fontos villát, amelynek saját helikopter-leszállópályája és mólója van. Ez az ingatlan azonban jelenleg felújítás alatt áll, ezért Neymar egy másik villát bérelt ki a partinak, de ellentmondásos hírek szerint a buli helyszínéül használt diszkó fő része egy földalatti bunkerben található.

A tudósítások szerint Neymar arra kérte a vendégeit, hogy ne hozzanak mobiltelefont a partira, tehát valószínűleg titokban akarta tartani a magán fesztiválját, amelyre zenekart is hívott.

Neymar, aki két hete a PSG Lyon elleni francia bajnokiján megsérült, egyelőre nem reagált a vádakra, a legutóbbi posztja a közösségi médiában karácsonyi témájú, amelyen a családjával szerepel a feldíszített fa előtt.

Brazília jelenleg az egyik leginkább sújtott ország a koronavírus által, több mint 7,5 millió regisztrált fertőzöttel és 190 ezer halottal. Neymar bulijai híresek a futballvilágban, párizsi csapattársa, Ander Herrera idén egy tévéműsorban mesélt arról, hogy a brazil hogyan osztotta két csoportra a PSG játékosait a 28. szülinapi partiján. Egy kétszintes szórakozóhelyen felül voltak a házas csapattagok, alul pedig az egyedülállók, akik így „jól érezhették magukat”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.