Neymar zseniálisat alakított egy reklámfilmben + videó

Megszokott dolog, hogy Neymar a cseleivel az őrületbe kergeti a védőket, és a Puma legújabb reklámfilmjében – amelyben a Paris Saint-Germain brazil zsenije a Future Z márkát népszerűsíti – ezt különösen látványosan teszi.

2021. 01. 13. 18:40
Neymar
Liverpool, 2018. szeptember 18. Trent Alexander-Arnold, a Liverpool (j) és Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájában a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2018. szeptember 18-án. (MTI/EPA/Peter Powell) Fotó: Peter Powell
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német sportszergyártó cég reklámfilmjében a szédületes szólója során persze mindenkiből bolondot csinál. A klip végén pedig feltűnik Luis Suárez, az Atlético Madrid uruguayi csatára, aki néhány éve még a Barcelonában együtt játszott Neymarral és Lionel Messivel, így állt össze a félelmetes MSN csatársor. Nos, Suárez szerint is Neymar játéka mindenkit megőrjít. Mint láthatjuk, nemcsak a bolygónkon, hanem még a földönkívülieket is, és ez nem vicc!

Na jó, kicsit mégiscsak az.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.