Nem indul együtt a sikerduó, Babosnak új partnert kell találnia

Kristina Mladenovic sérülésre hivatkozva visszalépett a melbourne-i páros versenytől, így Babos Tímeának – aki a francia teniszezővel a női páros címvédője az Australian Openen – új társat kell találnia a következő napokban.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 02. 02. 14:18
Babos Tímea, Kristina Mladenovic
Melbourne, 2020. janur 25. Babos Tmea (b) s a francia Kristina Mladenovic az ausztrl Ashleigh Barty s nmet Julia Grge ellen jtszik a melbourne-i ausztrl nylt teniszbajnoksg ni pros versenynek msodik forduljban 2020. janur 25-n. Babos s Mladenovic 7:5, 6:4 arnyban gyztt s a legjobb 16 kz jutott. MTI/EPA-AAP/Michael Dodge Fotó: Michael Dodge Forrás: MTI/EPA-AAP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

megerősítette a Nemzeti Sport értesülését, miszerint a lábsérüléssel bajlódó Kristina Mladenovic hivatalosan is visszalépett párosban az Ausztrál nemzetközi bajnokságtól. Hogy a legeredményesebb magyar teniszező a francia helyett kivel indul az év első Grand Slam-tornáján, a következő napokban dől el.

A párosban négyszeres Grand-Slam győztes Babos rettenetesen csalódott és gyors gyógyulást kíván társának, akivel címvédőként vágtak volna neki a tornának. Francia sajtóhírek szerint Mladenovic egyesben mindenképpen rajthoz áll az Australian Openen, és amennyiben az első héten búcsúzik, február 13-tól játszik a Philipp Island Trophy WTA-versenyen, amelyet szintén Melbourne-ben tartanak meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.