Az MTK búcsúzó ikonja megkönnyezte az utolsó meccsét + videó

Kanta József a Mol Fehérvár ellen játszotta pályafutása utolsó NB I-es labdarúgó-mérkőzését. Az MTK futballistája 19 percet töltött a pályán, talán nem véletlenül.

Magyar Nemzet
2021. 04. 30. 10:35
null
Kanta József „fénykorában" az NB I egyik legjobb játékosa volt Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A 19-es mezszámom elkísért az egész pályafutásomon, úgyhogy arról tudtam, hogy le fognak cserélni a 19. percben – mondta Kanta József, az MTK Budapest 37 éves csapatkapitánya az NSO TV-nek a Mol Fehérvár elleni mérkőzés után.

Kanta József másról nem tudott, így nagy meglepődött, amikor felfedezte a stadionban a családját, az édesanyját, a testvérét és a feleségét. A nemrég elhunyt édesapja is az eszébe, jutott amikor lejött a pályáról. Kanta mindenkinek köszöni a megnyilvánuló szeretetet, és az NSO TV-nek elmondta, hogy továbbra is az MTK kötelékében marad. Ahogy ő fogalmaz: „Én ide tartozom.”

A háromszoros magyar válogatott labdarúgó 324 NB I-es meccset játszott az MTK színeiben, 2008-ban megnyerte a bajnokságot a kék-fehérekkel.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.