Hamis jogosítvánnyal kapták el a korábbi újpesti kedvencet

Enisz Bardit, a Levante légiósát hétfőn állították meg a rendőrök Valenciában egy rutinellenőrzés kapcsán. Az átnyújtott jogosítványról kiderült, hogy hamis. A rendőrök nem engedték tovább az albán származású, északmacedón válogatott labdarúgót, és nyomozást kezdeményeztek.

Forrás: NSO2021. 04. 08. 12:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Las Provincias nevű spanyol lap írta meg, hogy az április ötödikei ellenőrzésnél az egyik rendőr a jogosítvány ellenőrzése közben azt vélte felfedezni, hogy az irat egy kártya formájú műanyagra lett nyomtatva, és hiányoznak róla a biztonsági jelölések, miután megvizsgálták UV-fény alatt.

A Levante középpályása (balra) Luka Modrić ellen is megállja a helyét
Fotó: Reuters

Bardi a Twitteren reagált az eseményekre, s hangsúlyozta: biztosította a valenciai rendőrségnek a dokumentumot, amelyben az északmacedón belügyminisztérium igazolja, hogy a jogosítvány eredeti.

A Levante középpályása ezzel a benyújtott dokumentummal kívánta tisztázni magát és ezzel a kínos helyzetet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.