Kalmár Zsolt megúszta, ott lehet az Európa-bajnokságon

Nem szakadt el Kalmár Zsolt térdszalagja az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn, így a válogatott és a Dunaszerdahely középpályása akár néhány hét alatt felépülhet, tehát nincs veszélyben a szereplése a júniusi Európa-bajnokságon.

Magyar Nemzet
2021. 04. 02. 14:42
KALMÁR Zsolt
Itt még azt hittük, nagy a baj. Kalmár Zsolt megúszta a rossz mozdulatot Fotó: Guillaume Horcajuelo Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1 aktuális csatorna információi szerint az MRI-vizsgálat kimutatta, hogy az Andorra elleni, szerdai világbajnoki selejtezőn megsérült futballistának a bal térde külső részében nyúltak meg a szalagok. Az első szakvélemények alapján a dunaszerdahelyi DAC játékosára rehabilitáció, erősítés és fizioterápia vár a következő néhány hétben, de bízik benne, hogy májusban újra teljes értékű munkát végezhet.

– Remélem, holnap már jó hírekkel tudok szolgálni, hiszen úgy érzem, a fájdalom folyamatosan múlik. Egy kisebb vérömleny van a térdemben, annak kell most felszívódnia, számomra most minden nap számít. Nagyon örülök, hogy nincs szakadás, hiszen az több hónap kihagyást jelentett volna – mondta Kalmár az M1-nek.

Arra kérdésre, mennyit kell pontosan kihagynia, a végső választ várhatón szombaton adja meg egy térdspecialista, miután megvizsgálta Kalmárt.

Mez Lewandowskitól

Kalmár Zsolt a lengyelek elleni meccs után megszerezte mezét, amivel a csinos feleségét lepte meg, ő pedig a követőit az Instagramra feltett képpel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.