időjárás 4°C Aida , Karolina 2023. február 2.
logo

Bozsik Pétert eltiltották, bánja, hogy nem mondott cifrábbakat

Magyar Nemzet
Forrás: csakfoci.hu
2021.05.05. 13:48
Bozsik Pétert eltiltották, bánja, hogy nem mondott cifrábbakat

Amint arról már beszámoltunk, vasárnap a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában az éllovas III. Kerületi TVE feszült hangulatú találkozót játszott idegenben a Komárommal, amelyet a fővárosiak 0-1-ről fordítva nyertek meg 2-1-re. A lefújás után a III. Kerületi TVE stábjához tartozó Shane Tusupot – a háromszoros olimpiai bajnok úszó Hosszú Katinka korábbi trénerét és férjét – úgy kellett lefogni, hogy ne menjen neki az őt sértegető drukkereknek.

A találkozón Szalai László játékvezető a hazaiaktól két, a vendégektől egy játékost kiállított, és a 69. percben Bozsik Péternek, a Komárom vezetőedzőjének – a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányának, az M4 Sport állandó szakértőjének – is felmutatta a piros lapot. A szakvezetőt a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden három mérkőzésre eltiltotta. Bozsik Péter ezután nyilatkozott a Csakfoci.hu portálnak, és a szavai nem arról tanúskodnak, hogy megbánta volna a tettét, amiért piros lapot kapott – sőt!

– Semmi különös nem történt, nehezményeztem egy játékvezetői döntést, ezért kiállított a játékvezető. Ilyenkor nem túl irodalmi stílusban beszél az ember, de nem volt vészes. Bele sem merek gondolni, ha úgy igazából elengedem magam, akkor lehet, három évet kapok. Kíváncsi lennék arra, hogy a játékvezető mikor vezethet legközelebb. Nem tudom, mi került be a jegyzőkönyvbe, de már nem is érdekel. Már akkor sem tartottam jogosnak a kiállítást, hiszen meggyőződésem szerint rossz ítéletet hozott a játékvezető, mint ahogy több ilyen ítélete is volt a mérkőzésen. Megbántam, hogy nem mondtam még cifrábbakat. Most már mindegy, majd legközelebb, de ezt csak poénból mondtam.

Az nem teljesen egyértelmű, hogy csak utolsó mondatával viccelt-e Bozsik Péter, az utolsó előttit vajon komolyan gondolja-e, de a szövegértés alapján azt bizony igen.

Bozsik Péter itt egy korábbi, Bicske elleni mérkőzésen. Valamit itt sem értett...
Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Kricskovics Antal

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.