Pánikrohamot kapott, kórházba került a Barcelona edzője

Ronald Koeman még mindig nem tudja, hogy ő lesz-e a Barcelona labdarúgócsapatának edzője a következő szezonban. Az edzőben tomboló feszültség különös méreteket öltött, nem olyan rég kórházba szállították, a pánikrohama miatt szorult orvosi ellátásra.

Szilágyi
2021. 05. 28. 18:45
La Liga Santander - Getafe v FC Barcelona
Nem bírta a feszültséget Fotó: Juan Medina Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról a Fox Sports újságírója, Daniel Gironés a Twitteren beszámolt, Ronald Koeman, a Barcelona labdarúgócsapatának edzője kórházi kezelésre szorult.

A hírt a katalán klub elnöke, Joan Laporta is megerősítette a spanyol Marca sportlapnak. Koeman pánikrohamot kapott. – Most már jól van, felhívtam – mondta a Barcelona első embere.

Ronald Koeman még mindig nem tudja, hogy a következő szezonban ő vezetheti-e a Barcelonát, és ez indukálta a benne felgyülemlett feszültséget, ami a pánikrohamban csúcsosodott ki. – Szeretünk világosan beszélni, és ezt mondtuk Koemannak is – mondta Laporta.

Ronald Koeman a spanyol sajtó szerint szinte biztosan távozik Barcelonából
Fotó: Twitter

A Barcelona elnöke spanyol források szerint közölte Koemannal, hogy a következő két hétben döntenek a csapat vezetőedzőjéről. A helyzet érdekes, hiszen Koeman szerződése a következő szezonra is érvényes, ám úgy tűnik, más jelöltek is vannak a pakliban. A játékosként a klubbal BL-t, edzőként idén Király-kupát nyert szakember félelme nem alaptalan, könnyen elveszítheti az állását, ha a Barca körbenézett a piacon.

Ronald Koeman csapata a 35. fordulóig harcban volt a bajnoki címért, de a hajrában váratlanul összeomlott. Ez a botlás sokba került. A hírek szerint Laporta Koeman munkáját jónak tartja, de úgy véli, vannak jobb edzők a piacon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.