Terrorveszély? Bombát hatástalanítottak a római stadion mellett

A Corriere dello Sport beszámolója szerint szerda délután, néhány órával az Olaszország–Svájc Európa-bajnoki mérkőzés kezdete előtt Rómában bombát találtak egy gépjárműben nem messze az Olimpiai Stadiontól. Az autó egy helyi politikusé.

Forrás: NSO2021. 06. 16. 21:50
Stadio Olimpico
A Stadio Olimpico környékén sikerült időben cselekedni Forrás: 123RF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Corriere dello Sport úgy tudja, a helyi hatóságot 17.40 órakor értesítette egy járókelő, aki gyanús drótokat látott egy parkoló autóban néhány kilométerre az olasz–svájci meccsnek otthont adó stadiontól. A rendőrség lezárta a környéket, a tűzszerészek hatástalanították az eszközt.

Virginia Raggi, Róma polgármestere a Twitter-oldalán azt írta, a gépjármű, amelyben a bomba volt, Marco Doria olasz politikusé. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

….

Kövesse a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.