Úgy történt, ahogy megírtuk: Rebrov az el-Ajn edzője lett

Helyesnek bizonyult a Magyar Nemzet értesülése, Szergej Rebrov az egyesült arab emírségekbeli el-Ajn csapatánál folytatja edzői pályafutását, amit a klub hivatalos Twitter-, Facebook- és Instagram-oldalán jelentett be.

Magyar Nemzet
2021. 06. 06. 22:20
REBROV, Szerhij
Az el-Ajn visszalépés. De csak átmenetileg Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rebrov négymillió eurót keres majd az új csapatánál című írásunkban kedden számoltunk be arról, hogy Szergej Rebrov elhagyja a Ferencvárost és az egyesült arab emírségekbeli el-Ajn csapatánál folytatja edzői pályafutását. Értesülésünk helyesnek bizonyult, az arab klub hivatalos Twitter-, Facebook- és Instagram-oldalán jelentette be az ukrán edző szerződtetését.

https://www.facebook.com/alainfcae/photos/a.502261706560401/4250299141756620/?type=3

Arról nem szól a közlemény, hogy Rebrov fizetése valóban 4 millió euró lesz-e egy évre (helyesebben kilenc hónapra), ahogy megírtuk, sőt valószínűleg ez a részlet titokban marad.

Szakmailag az el-Ajn – korábbi klubja – visszalépés Rebrov karrierjében, de nyilván csak átmenetileg. A Nemzeti Sportnak adott interjúban az ukrán edző maga is utalt rá, mennyire szoros szálak fűzik a Dinamo Kijevhez, s ha úgy adódik, örömest lenne az ukrán válogatott szövetségi kapitánya.

Az el-Ajn az egyik legeredményesebb klub az emírségekben, ám a 2021-22-es idényben csak a hatodik helyen végzett a bajnokságban, ami az elmúlt hét év legrosszabb eredménye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.