Rossi kulcsembere kihagyja a Ciprus elleni meccset

A pénteken esedékes Ciprus elleni mérkőzésen két játékosra sem számíthat Marco Rossi szövetségi kapitány az Európa-bajnokság előtti felészülési mérkőzésen. A Bristol légiósa, Nagy Ádám és a Honvédtól az észak-amerikai bajnokságban érdekelt Philadelphia csapatához szerződött Gazdag Dániel sem lép majd pályára. A kapitány nem akar kockáztatni.

Magyar Nemzet
2021. 06. 02. 8:58
null
Nem kockáztat a kapitány, Nagy Ádám pihen Ciprus ellen Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A részben budapesti rendezésű, jövő pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő nemzeti együttes szövetségi kapitánya, azt mondta az M4 Sportnak, hogy a két futballista a jövő keddi, Írország elleni meccsen már bevethető lesz.

nem lép pályára pénteken
Fotó: Török Attila Nemzeti Sport

– Kisebb sérülésük van, de az állapotuk nem súlyos, az Eb-szereplésük nincs veszélyben, az írek ellen már a csapat rendelkezésére állnak majd – jelentette ki Rossi.

A magyar válogatott az Eb F csoportjában június 15-én kezdi a tornát a Puskás Arénában a címvédő portugálok ellen. Négy nappal később szintén Budapesten a világbajnok franciákkal találkozik az együttes, majd június 23-án, Münchenben a németek következnek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.