Elkezdődött a jegyértékesítés a Fradi kulcsfontosságú meccsére

Elkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros–Young Boys mérkőzésre, amelyet augusztus 24-én játszanak a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójában.

Forrás: MTI2021. 08. 12. 16:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A párharc első mérkőzésére jövő szerdán kerül sor, az európai szövetség (UEFA) közlése alapján a svájci és a budapesti meccsnek is 21 órás a kezdési időpontja.
Ezzel párhuzamosan a Ferencváros honlapján megjelent, hogy az Üllői úti találkozóra a teljes árú jegyeket 2850 és 7050 forint közötti áron lehet megvásárolni, míg a bérletes drukkerek és az online felületen vásárlók kedvezményben részesülnek. Hozzátették: a jelenleg is érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően a hazai találkozójukra csak az látogathat ki, aki védettségi igazolvánnyal vagy applikációval rendelkezik, és személyazonosságát fényképes igazolvánnyal igazolja.
A párharc győztese a BL-csoportkörbe kerül, míg a vesztes az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel. A Ferencváros az előző idényben, a klub története során másodszor játszhatott a BL-csoportkörben.

 

A borítóképen: A ferencvárosi játékosok ünnepelnek a Slavia Praha otthonában. Forrás: MTI/EPA/Martin Divisek

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.