Újabb magyar válogatott játékos Dunaszerdahelyen

Benne volt a pakliban: Hahn János külföldi bajnokságban folytatja. A tavalyi NB I-es idény gólkirálya nem szerződött nagyon messzire, Paksról Dunaszerdahelyre tette át székhelyét.

Magyar Nemzet
2021. 09. 03. 18:40
Hahn János
Paks az otthona Fotó: Marton Forrás: Tolnai Népújság/Mártonfai Dénes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hahn János nagyszerű idényt zárt tavaly. A Paks irányítása alatt az NB I legtámadóbb szellemű csapatává vált, a támadó pedig kihasználta a harcmodorban rejlő lehetőségeket, huszonkét találattal bajnoki gólkirály lett.

A kiváló idény válogatott bemutatkozást és Európa-bajnoki kerettagságot ért Hahn számára, és a külföldi kérőkről is szóltak a hírek. Volt, hogy Bognár György a játékos jövője érdekében kímélte Hahnt, aki négy meccsen négy gólig azért az idei szezonban is eljutott a Paksban.

A további góltermésben viszont Tolna megye helyett már Dunaszerdahelyen bízhatnak, pénteken ugyanis a DAC bejelentette, hogy szerződtette a huszonhat éves támadót.

Hahn jelenleg a magyar válogatott keretével készül az Albánia és Andorra elleni vb-selejtezőkre, miután az Anglia elleni meccset a kispadról nézte végig. A támadó a legnagyobb rangadón, a Slovan Bratislava ellen mutatkozhat be a DAC-ban, amikor újdonsült klubtársával, Schäfer Andrással együtt visszatér a nemzeti csapattól.

A DAC játékosa még a szintén magyar válogatott Kalmár Zsolt, ám ő éppen súlyos sérüléséből lábadozik.

(A borítóképen Hahn János. Fotó: Tolnai Népújság/Mártonfai Dénes)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.