Véget ért a Fradi kulcsemberének idénye

Bíró Blanka, az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdacsapatának kapusa térdszalagszakadást szenvedett, meg kell őt operálni, véget ért számára az idény.

Forrás: NSO2022. 01. 31. 20:26
BÍRÓ Blanka
Érd, 2022. január 8. Bíró Blanka ferencvárosi kapus a nõi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Buducnost Podgorica mérkõzésen az Érd Arénában 2022. január 8-án. A Ferencváros 26-22-re gyõzött. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bíró Blanka a Brest elleni BL-mérkőzést (25-30) megelőző délelőtti edzésen rosszul lépett, s ennek következtében a térde súlyosan megsérült.

– A Franciaországból való hazaérkezést követően tudtuk pontosan megvizsgálni Bíró Blankát, és az MR-felvételek alapján sajnos a jobb térdben elülső keresztszalag-szakadást diagnosztizálhattunk. Az oldalsó szalagokon kisebb sérülés volt látható, a porc azonban nem sérült. A műtétet követően hat-nyolc hónapos rehabilitáció várható – idézi a Fradi.hu a csapat orvosát, Pavlik Attilát.

– Nagyon bizakodó voltam, hogy ennél kedvezőbbet mutat majd az MR-felvétel, mert sosem volt ilyen sérülésem, nem tudtam mihez hasonlítani – tette hozzá Bíró Blanka. – Megfogott, megérintett, amikor hívtak az eredménnyel, rossz volt az este nagyon, de most már csak arra gondolok, hogy minél gyorsabban visszatérhessek. Pénteken műtenek, utána pedig jöhet a rehabilitáció. Jó kezekben leszek, afelől semmi kétségem.

Borítókép: Bíró Blanka nagyon fog hiányozni a Fradinak (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.