Egy sajtóhír szerint Szalai Ádám a svájci Baselban folytatja a pályafutását

A hivatalos megerősítés még nincs meg, de több forrás is tud a magyar válogatott csatár átigazolásáról.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2022. 02. 15. 21:27
SZALAI Ádám
Mainz, 2021. augusztus 28. Szalai Ádám, a Mainz (k), valamint Dickson Abiama (b) és Maximilian Bauer a Greuther Fürth játékosai a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. augusztus 28-i mérkõzésén Mainzban. MTI/AP/DPA/Sebastian Gollnow Fotó: Sebastian Gollnow
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 4-4-2.com információi szerint a Basel a svájci átigazolási időszak utolsó napján szerződtette a Mainz magyar válogatott támadóját, Szalai Ádámot. Ezt a Nemzeti Sport szúrta ki. A forrás úgy tudja, hogy az üzletet még az este hat órai átigazolási zárás előtt megkötötték, így már csak a hivatalos bejelentés van hátra. Amennyiben a hír igaz, a Basel Arthur Cabral távozása után – a brazil a Fiorentinához igazolt – a második támadót szerződteti: korábban Fjodor Csalovot vette kölcsön a klub a CSZKA Moszkvától az idény végéig.

12 év alatt 276 mérkőzésen lépett pályára a német élvonalban, ezeken a mérkőzéseken 54 gólt szerzett. A Mainznál 2010 és 2013 között, majd 2019-től egészen mostanáig futballozott. A Nemzeti Sport saját forrásból szintén úgy értesült, hogy a klubváltásról szóló hírnek lehet valóságalapja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.