Harmincöt másodperc után kiállították az exveszprémi védőt + videó

Öt piros lapot és döntetlent hozott a lengyel férfi-kézilabdabajnokság csúcsrangadója, a Plock–Kielce mérkőzés. A megszerzett egy ponttal a Veszprém leendő Final Four-ellenfele nyerte meg a bajnokságot.

Magyar Nemzet
2022. 05. 25. 10:23
Mirsad Terzic
Terzic (középen, kékben) nem szokott finomkodni Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különösen keményre sikeredett a lengyel férfi-kézilabdabajnokság rangadója, a Kielce–Plock találkozó. A Telekom Veszprém leendő Final Four-ellenfelének az utolsó fordulóban már a döntetlen vagy a két gólnál szűkebb vereség is aranyérmet ért volna a találkozón. Végül el is érte a célját a kielcei csapat, de hatalmas pofonerdőbe kellett ezért besétálniuk a játékosoknak. A mérkőzés harmincötödik másodpercében a korábban Veszprémben is megfordult bosnyák védő specialista, Mirsad Terzic azonnal piros lapot kapott. A játékos arcra mért ütéssel fogadta a Kielce játékosát, aki látványosan elterült a földön. A játékvezető párosnak nem maradt más feladata, mint kiállítani az önmagáról megfeledkező védőt.

A mérkőzésen ezen kívül még négy piros lapot osztottak ki a játékvezetők. A 21-21-es döntetlennel a Kielce örülhetett, a bajnokság ezüstérmese, a korábbi magyar szövetségi kapitány, Xavi Sabaté csapatában Szita Zoltán két gólt szerzett.  

Borítókép: Mirsad Terzic nem finomkodott a lengyel rangadón (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.