Ismét hoppon maradhat a Real, Mbappé máshova igazolhat januárban

Sajtóhírek szerint megint távozni szeretne a Paris Saint-Germaintől Kylian Mbappé, a francia bajnokcsapat világbajnok futballistája.

Forrás: MTI2022. 10. 11. 16:16
Paris Saint-Germain vs Juventus Kylian Mbappé
epa10165193 Kylian Mbappe of PSG reacts during the UEFA Champions League first leg group H soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Juventus FC in Paris, France, 06 September 2022. EPA/Yoan Valat Fotó: Yoan Valat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden a Marca című spanyol sportnapilap számolt be elsőként arról, hogy a 23 éves támadó kapcsolata megtört a párizsi klubbal, így csapatot szeretne váltani, lehetőleg már jövő januárban. A Marca szerint már az egyesület is hajlana erre, ugyanakkor kikötötte, hogy a lehetséges vevők között nem lehet ott a Real Madrid.

Mbappé már tavaly nyáron is az átigazolási pletykák egyik főszereplője volt, a vele kapcsolatos távozási hírek aztán nagyjából fél évvel ezelőtt felerősödtek, hiszen korábbi szerződése június 30-ig volt érvényes a párizsiakkal. Többször már tényként kezelték Madridba igazolását, végül azonban a támadó májusban mégis megállapodott a PSG-vel a folytatásról, és 2025 nyaráig hosszabbított.

A fővárosi klub Mbappét 2017-ben 180 millió euróért, minden idők második legnagyobb átigazolási összegéért szerezte meg az AS Monacótól. A futballista a PSG színeiben 229 tétmérkőzésen 182 gólt szerzett és 88 gólpasszt adott.

Borítókép: a Paris Saint-Germain mezében (Fotó: EPA/Yoan Valat)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.