Saját játékosát rúgta fejbe a pályára lépő gyúró a Bundesligában

Nem a játékosokat tréfálta meg a vizes gyep, hanem a gyúrókat a Borussia Dortmund–Bochum mérkőzésen a Bundesligában. A dortmundi szaki csak becsúszott a saját játékosának, bochumi kollégája fejbe rúgta a maga emberét.

Magyar Nemzet
2022. 11. 05. 19:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon csúszott a gyep a dortmundi stadionban a Bochum ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen. A játékosok még csak-csak alkalmazkodtak az extrém körülményhez, a stábtagoknak ez már kevésbé ment. Amikor egy ütközés után mindkét csapat gyúrói a pályára rohantak, egyszerre ijesztő és kabaréba illő jeleneteknek lehettünk tanúi. Szerencsére nem érkezett hír arról, hogy a két esetnek lennének-e következményei.

De hogy valami szépet is mutassunk a meccsről, a csupán 17 éves Moukoko két gólt szerzett. Az egyik találat parádés.

A szombati játéknapon az éllovasok közül valamennyi csapat, így a Dortmund mellett a Bayern München, az Eintracht Frankfurt és az RB Leipzig is győzött.

Borítókép: Marco Reus még a Schalke ellen sérült meg (Fotó: IMAGO/Bjoern Reichert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.