Ezúttal nem jött be Csercseszov megérzése

A Ferencváros a Bayer Leverkusennel játszik az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A sorsolás után Sztanyiszlav Csercseszov is elmondta a véleményét, a Fradi vezetőedzője úgy érezte, hogy a Juventust kapja a csapata.

Magyar Nemzet
2023. 02. 24. 17:11
CSERCSESZOV, Sztanyiszlav
Belgrád, 2022. október 5. Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján Belgrádban 2022. október 5-én. Az eddig százszázalékos magyar bajnok a következő napon a szerb Crvena zvezdával játszik az Európa-liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában a belgrádi Rajko Mitic Stadionban. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Csütörtök este volt elég időm, hogy a Manchester United–Barcelona mérkőzést nézzem, de valamilyen megérzésből a Monaco–Leverkusen találkozóba is belepillantottam. Pénteken pedig megkaptuk a Bayer Leverkusent nyolcaddöntős ellenfélnek az Európa-ligában. A következő feladat feltérképezni őket, milyen csapat, hogy játszanak. Tudjuk, hogy erősek, hiszen a Bundesligában játszanak, de megpróbálunk kitalálni valamit, hogy legyőzzük őket. Nehéz lesz, de semmi sem könnyű. A csapattal közösen megtekintett sorsolás alatt nem azért emeltem ki a Juventust, mert őket vagy akár a Manchester Unitedet szerettem volna, hanem mert azt éreztem, hogy az olaszokat kapjuk – mondta a fradi.hu-n. – Most bizonyára minden szurkoló a sorsolásról beszél, de egyelőre nekünk nem szabad a Leverkusenre gondolni, el kell felejteni a sorsolást, hiszen vasárnap fontos meccset játszunk a bajnokságban a jó formában lévő Debrecennel. Nem gondolkodhatunk hetekkel előre.

A Ferencváros március 9-én, csütörtökön 18.45-től idegenben, 16-án, szintén csütörtökön pedig 21 órától Budapesten, a Puskás Arénában lép pályára a Leverkusen ellen az Európa-liga nyolcaddöntőjében.

Borítókép: Csercseszov úgy vélte, a Juventust kapja a Fradi (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.