Olimpiai bajnok világsztárt igazolt a Veszprém

A francia válogatott Nedim Remili a Telekom Veszprémben folytatja pályafutását. A jobbátlövő három és fél éves szerződést kötött, 2026-ig erősíti a Veszprémet.

Magyar Nemzet
2023. 02. 08. 18:46
REMILI, Nedim; SERDIO GUNTIN, Abel
Krakkó, 2023. január 22. A francia Nedim Remili (b) és a spanyol Abel Serdio Guntin a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntõje III. csoportjának haramadik fordulójában játszott Franciaország-Spanyolország mérkõzésen a lengyelországi Krakkóban 2023. január 22-én. MTI/EPA/PAP/Lukasz Gagulski Fotó: Lukasz Gagulski
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Várható volt. Azok után senkit sem lepett meg, hogy a Kielce nem nevezte Nedim Remilit a soron következő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, a Telekom Veszprém pedig Omar Jahja sérülése óta gőzerővel keresett egy megfelelő, minőségi helyettest. Az olimpiai,- és világbajnok Remili személyében a piacon elérhető egyik legkiválóbb játékost tudta megszerezni. A 25 éves irányító és jobbátlövőposzton is bevethető kézilabdázó három és fél éves szerződést kötött a Telekom Veszprémmel. 

Remili ismerős közegbe érkezik, a csapattársa lesz a francia válogatott irányítója, Kentin Mahé, a nyártól pedig a Barcelonától érkező beálló, Ludovic Fabregas. Remili legkorábban a BL egyenes kieséses szakaszában állhat a Veszprém rendelkezésére. 

Borítókép: Remili tagja volt az idei vb all star csapatának (Fotó: MTI/EPA/PAP/Lukasz Gagulski)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.