A megfenyegetett magyar játékos újabb gólt szerzett + videó

Az április elején a közösségi médiában megfenyegetett magyar válogatott labdarúgó, az észak-amerikai labdarúgó bajnokágban szereplő Philadelphia játékosa, Gazdag Dániel újabb gólt szerzett. A csapata ezúttal nem nyert, 2-2-re végzett a Chicago ellen, és a tizedik helyen áll a bajnokságban.

Magyar Nemzet
2023. 04. 16. 9:37
Atlas v Philadelphia Union - Concacaf Champions League 2023
1251763992 GUADALAJARA, MEXICO - APRIL 12: Ozziel Herrera of Atlas fights for the ball with Daniel Gazdag of Philadelphia Union during the quarterfinals second leg match between Atlas and Philadelphia Union as part of the Concacaf Champions League at Jalisco Stadium on April 12, 2023 in Guadalajara, Mexico. (Photo by Refugio Ruiz/Getty Images) Fotó: Getty Images)/Refugio Ruiz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április elején a Philadelphia Union góljával hazai pályán 1-0-s előnyt szerzett a mexikói Atlas ellen a CONCACAF Bajnokok Ligájában, a 19-szeres válogatott magyar labdarúgó halálos fenyegetéseket kezdett kapni a közösségi médiában. Gazdag Dániel a mérkőzés hajrájában, a 89. percben büntetőből szerezte a győztes találatot. A magyar játékos kissé kajánul, az ellenfél egyik játékosára vigyorogva ünnepelte a találatát, de ez nem nem ok és magyarázat arra, ami a találkozó után történt. A Twitteren azóta több fenyegető üzenetet posztoltak a magyar játékosnak és venezuelai csapattársának, José Martíneznek címezve.

Gazdag ezúttal nem a fenyegetés miatt került előtérbe, a Philadelphia magyar válogatott labdarúgója 11-esből szerzett góllal járult hozzá a Chicago Fire elleni 2-2-es döntetlenhez. Gazdag csapata jelenleg csak 10. a Keleti Konferenciában, a magyar középpályás három találatnál és öt gólpassznál jár ebben a bajnoki idényben.  

A mérkőzés összefoglalója, Gazdag gólja 3,45-től:

Az MLS-ben szereplő másik magyar játékos, Sallói Dániel kezdett, a 70. percben lecserélték, a csapata, a Sporting Kansas City 3-0-ra kikapott a San Josétól.

Borítókép: Gazdag már három gólnál jár a szezonban (Fotó: Getty) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.