Kamarás Iván is besegít a budapesti atlétikai vb népszerűsítésébe

Limonádé, meleg tea, gyümölcs és müzliszelet, valamint frissítő masszázs, diszkófények és egy különleges vendég, Kamarás Iván is várta szombat este az NN Ultrabalaton futóit a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság frissítőpontján. Az augusztusi vb a Hősök Tere Szurkolói Klub eseménysorozat részeként volt jelen a tó körüli futógálán, ahol az összes résztvevő kedvezményes belépővásárlási lehetőséget kapott az atlétikai világversenyre.

Magyar Nemzet
2023. 05. 07. 10:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombattól vasárnapig tart Közép-Európa leghosszabb futóversenye, az NN Ultrabalaton, ahol egyéniben, váltóban, futva vagy bringával is teljesíthetnek a résztvevők. A tavat megkerülő egykörös verseny a hősök futama, ahonnan a budapesti atlétikai világbajnokság Hősök Tere Szurkolói Klubja sem hiányozhat.

Az atlétikai világbajnokság Balatonlellén felállított frissítőponttal volt jelen, ahol minden adott volt ahhoz, hogy az ideérkezők megújult energiával folytassák a versenyt. 

Az éjszakába nyúló futam miatt kivilágított pihenőponton frissítő italok, gyümölcs, müzliszelet, diszkózene és fények, azaz igazi fesztiválhangulat, szombat este pedig Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója várta a futókat, valamint az atlétikai világbajnokság vendégeként Kamarás Iván színművész, aki aktívan kivette a részét a megfáradt futók felfrissítésében.

– Az életemben évtizedek óta főszerepet játszik a sport: a jóga, a gyógytorna és az úszás mellett rendszeresen húzok futócipőt is. A futás kikapcsol és olyan állóképességet ad, amit más mozgással nem lehet elérni. Örömmel vállaltam a feladatot, hogy az atlétikai világbajnokság képviseletében egy kis plusz energiával töltsük fel azokat, akik vállalták ezt az embert próbáló megmérettetést – nyilatkozta Kamarás Iván, aki maga is ott lesz augusztusban a lelátón.

Az NN Ultrabalaton indulói a vb szurkolói klubján keresztül féláron vehetik meg jegyeiket a világ harmadik legnagyobb sporteseményére, hogy a sportág szuperhőseinek szurkoljanak augusztus 19. és 27. között a Nemzeti Atlétikai Központban.

– Mindenhol igyekszünk ott lenni a Hősök Tere Szurkolói Klubbal, ahol azokkal találkozhatunk, akiknek fontos a mozgás, az aktív, sportos élet. Számunkra ők a hétköznapok igazi hősei, akiknek örömmel kínáljuk fel a lehetőséget, hogy a mozgásért cserébe élhessenek a kedvezményes jegyvásárlással és nézőként ott lehessenek a vb-n. Az pedig külön öröm, ha ezzel a lehetőséggel mozgásra csábítjuk azokat, akik eddig kevésbé éltek aktív életet, de emiatt elkezdenek sportolni – mondta Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója. 

Borítókép: Kamarás Iván fogadta a futókat (Fotó: Budapest 2023 Zrt.)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.