Messi egyik legjobb barátja hatalmas gólt szerzett + videó

Luis Suárez nem felejtett el futballozni. A Barcelona korábbi sztárja, Lionel Messi egyik legjobb barátjaként ismert 36 éves uruguayi csatár a brazil Gremio színeiben lőtt egy hálószaggató bombagólt az Internacional elleni mérkőzésen.

Magyar Nemzet
2023. 05. 22. 11:12
HEADLINE 222
RS - PORTO ALEGRE - 05/21/2023 - BRAZILEIRO A 2023, GREMIO X INTERNACIONAL - Luis Suarez, a Gremio player, celebrates his goal during a match against Internacional at the Arena do Gremio stadium for the BRAZILIAN A 2023 championship. Photo: Pedro H. Tesch/ AGIF (Photo by Pedro H. Tesch / AGIF / AGIF via AFP) Fotó: AGIF via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A egyik legjobb barátjaként ismert Luis Suárez 2014 és 2020 között futballozott a Barcelonában. Az uruguayi csatár mindent megnyert a katalánokkal, mielőtt Ronald Koeman, a Barca akkori edzője jelezte, hogy nem számít rá. Suárez az Atlético Madridban egy bajnoki címmel vigasztalódott, majd meg sem állt Montevideóig, ahol az első profi klubja, a Nacional csapatában futballozott. 

Suárez innen a brazil Gremióhoz szerződött, ahol az aktuális szezonban közepes formát fut a csapatával. Három győzelemmel, illetve két-két döntetlennel és vereséggel tizedik helyen áll a húszcsapatos bajnokságban. Az uruguayi támadó az Internacional elleni bajnoki meccsen felvillantott valamit a tudásából, az Ajax, a Liverpool és a Barcelona korábbi profija hatalmas gólt ragasztott az ellenfél kapujába.

Borítókép: Suárez jól érzi magát a Gremiónál (Fotó: AGIF via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.