De Bruyne választott a felesége és Haaland között

Furcsa kérdést kapott Erling Haalanddal kapcsolatban a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti döntőjére készülő Kevin de Bruyne, ami a Manchester City futballistájának a feleségét juttatta eszébe.

Magyar Nemzet
2023. 06. 10. 13:28
Erling Haaland Kevin de Bruyne
Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland (L) and Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne warm up on the sidelines during the English Premier League football match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on May 21, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

tavaly nyári Manchesterbe való igazolása után álomszerű idényt teljesít a Citynél: a norvég csatár futószalagon szállítja a gólokat (52 tétmeccsen 52 találat a mérlege), a csapat már két trófeát zsebelt be, szombat este (21.00, tv: M4 Sport) pedig az Internazionale ellen a harmadikat, a hőn áhított Bajnokok Ligája-serleget is megszerezheti.

Kevin de Bruyne, Erling Haaland
Erling Haaland (jobbra) sikereihez De Bruyne is hozzájárul Fotó: AFP/Oli Scarff

Haaland éppen azzal a céllal érkezett a klubhoz, hogy az első BL-győzelmükhöz segítse az angolokat, hiszen mint elmondta, a Premier League megnyeréséhez már korábban is értettek, ahhoz nem lett volna szükségük az ő leigazolására.

A City sikereinek egyik záloga Haaland és együttműködése. A norvég csatár gyorsan megtalálta a közös hangot a csapat ékkövével. De Bruyne a BL-döntő előtt próbálta szavakba önteni ennek okait:

– Ez olyasmi, amit nem igazán tudok megmagyarázni, egyszerűen érezzük egymást a pályán – fogalmazott De Bruyne. – Te tudod, hogy ő mit akar, ő pedig tisztában van vele, hogy én mire vagyok képes. Elképesztő ütemben kezdte termelni a gólokat, ez segítette a beilleszkedését. Az utolsó mérkőzéseken is nagyon fontos volt számunkra, több módon segítette a csapatot.

 

Haaland helyett a feleségére gondolt De Bruyne

A két futballista jó kapcsolatot ápol egymással, de amikor egy újságíró azt a kérdést tette fel De Bruynének, hogy első látásra szerelembe estek-e egymással, a belga játékos egyértelmű választ adott:

– Nem, nem. Boldog vagyok a feleségemmel – idézi De Bruyne szavait a The Sun bulvárlap.

De Bruyne szíve már jóval Haaland Manchester Cityhez való igazolása előtt foglalt volt, 2017-ben kötötte össze az életét Michele Lacroix-val, akivel három gyermeket nevelnek együtt.

Haaland és De Bruyne ettől függetlenül persze nagy dolgokat érhetnek el együtt. Szombat este például Bajnokok Ligája-trófea lehet a jó kapcsolat gyümölcse.

Borítókép: Erling Haaland és Kevin de Bruyne (Fotó: AFP/Oli Scarff)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.