Rebrov Fradijába nem fért be, most visszatért Magyarországra

A korábban a szlovák válogatottban is pályára lépő Michal Skvarka leigazolását jelentette be a labdarúgó NB II-ben szereplő Győr. Skvarka 2019 és 2021 között a Ferencvárosban futballozott, de Szergej Rebrov idején nem tudta magát beverekedni a csapatba.

Magyar Nemzet
2023. 07. 13. 7:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A turócszentmártoni születésű, 30 esztendős középpályás, Michal Skvarka a zsolnai akadémián nevelkedett. A felnőttcsapatban 2009-ben mutatkozott be, és később két bajnoki címet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett a klub színeiben, emellett 2017 nyarán BL-selejtezőn kétszer is csapatkapitányként lépett ki a pályára. 

A magyar futballrajongók számára neve leginkább a Ferencvárosból lehet ismerős, ahol legigazolásakor „gólpasszkirályként” mutatták be a Bajnokok Ligájára készülő csapatnál, ami nem véletlen, hiszen egyik fő erőssége az előkészítés. Ott 2019 és 2021 között 26 meccsen egyszer talált a kapuba, és Fradi-játékosként is kétszeres bajnoknak vallhatja magát, de nem tudott alapember lenni Szergej Rebrov idején. 

Skvarka Lengyelországban és Görögországban is futballozott az élvonalban. A következő szezontól Győrben kap lehetőséget.

Borítókép: Skvarka aláírta a szerződését (Forrás: Etofc.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.