Az egyiptomi átlövő távozása nyithatja meg az utat Máthé Dominik előtt

A Telekom Veszprém bejelentette, hogy a 2024–25-ös szezontól Omar Jahja, a magyar bajnok és kupagyőztes férfi-kézilabdacsapat egyiptomi jobbátlövője a francia Paris SG-ben folytatja a pályafutását. Jahja távozásával a Veszprémnek szüksége lesz egy minőségi jobbátlövőre, a Párizsban játszó magyar válogatott, Máthé Dominik ideális megoldás lehet.

Magyar Nemzet
2023. 08. 21. 16:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telekom Veszprém tájékoztatása szerint az egyiptomi jobbátlövő szerződésében szerepelt egy plusz egyéves opció, amit a klub aktiválni szeretett volna, de a játékos ezt nem fogadta el, helyette aláírt a PSG-hez.

A 25 éves, tavaly Afrika-bajnok Jahja a 2019–2020-as idény előtt érkezett Veszprémbe az egyiptomi Zamalektől – először kölcsönben szerepelt a bakonyi együttesben, majd 2021-ben végleg szerződtette őt a klub. Veszprémi pályafutása alatt eddig egy magyar bajnoki címet, három Magyar Kupát és három SEHA-ligát nyert. Összesen 152 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 537 gólt szerzett.

Jahja távozása után a Veszprémnek találnia kell egy minőségi jobbátlövőt. A jelenleg a Paris SG-ben játszó ideális megoldást jelenthet, a magyar válogatott jobbátlövőjének a szerződése jövő nyáron jár le a francia fővárosban.

Borítókép: Omar Jahja (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.