Kerkez Milos remek hírt kapott az edzőjétől + videó

Az angol élvonalbeli Bournemouth a magyar labdarúgó-válogatott játékosával, Kerkez Milossal a soraiban 2-0-ra legyőzte a francia első osztályú Lorient-t a két csapat szombati felkészülési mérkőzésén. A találkozó után a Bournemouth edzője, Andoni Iraola elégedetten nyilatkozott az előszezonról, s ez akár kedvező lehet a posztrivális nélkül, felszabadultan futballozó Kerkeznek.

Magyar Nemzet
2023. 08. 06. 9:38
AFC Bournemouth v Lorient - Pre-Season Friendly
1594510377 BOURNEMOUTH, ENGLAND - AUGUST 05: Milos Kerkez of Bournemouth and Dembo Sylla of Lorient during the pre-season friendly match between AFC Bournemouth v Lorient at Vitality Stadium on August 05, 2023 in Bournemouth, England. (Photo by Robin Jones - AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images) Fotó: Getty Images/Robin Jones
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

végigjátszotta a Bournemouth Lorient elleni felkészülési mérkőzését. Az angol élvonalbeli csapat  David Brooks és egy másik walesi légiós, Kieffer Moore góljával 2-0-ra győzött.

Az összefoglaló ITT.

A Bournemouthnak ez volt a főpróbája a Premier League rajtja előtt; jövő szombaton hazai pályán a West Ham United Kerkez klubjának az ellenfele. A meccs után a Bournemouth edzője, Andoni Iraola elégedetten értékelte a csapata előszezonját. Kerkez szempontjából kedvező lehet, hogy edzője szerint nagy vonalakban összeállt a csapata, a több poszton is bevethető, bal lábas magyar válogatott játékos gyakorlatilag posztrivális nélkül kezdheti meg élete első Premier League-szezonját.

Borítókép: Kerkez végig pályán volt a bajnoki főpróbán (Fotó: Getty)   

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.