Milák Kristóf megszólalt: Három-négy olimpiai arany még bennem van

Sokan továbbra sem értik, Milák Kristóf miért döndött úgy még júniusban, hogy leáll az edzésekkel és nem indul a fukuokai világbajnokságon. Az olimpiai és világbajnok úszó interjúban adott választ a felmerülő kérdésekre. Milák Kristóf megerősítette, folytatja a pályafutását, s úgy érzi, még három-négy olimpiai aranyérmet szerezhet. A visszatérés időpontja is ismert: az edzője, Virth Balázs szeptember 4-én várja ismét edzésre.

Magyar Nemzet
2023. 08. 02. 11:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Jelenleg megpróbálok minden felelősséggel járó dolgot kizárni az életemből, és csak szeretném megélni a pillanatokat, a felfedezés hajt. Untat és feszélyez az egy helyben ülés. Szeretnék egy kicsit magamra koncentrálni, és élvezni azokat a dolgokat, amik érdekelnek, például a gasztronómia – mondta többek között a Mol honlapjának adott interjúban

Milák Kristóf jól érzi magát (Fotó: Mol)

Az olimpiai és világbajnok, világcsúcstartó úszó megerősítette, nem kell szenzációt sejteni a kihagyása mögött, pihenésre, lelki töltődésre volt szüksége.

Ám most már közeleg a visszatérés időpontja. Miként az edzője, Virth Balázs elárulta, szeptember 4-én várja Milák Kristófot edzésre.

Íme, a teljes interjú:

Borítókép: Milák Kristóf az olimpiai aranyéremmel a nyakában. Ígéri, még szerez mellé hármat-négyet

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.