Ön is szavazhat: Szoboszlai augusztus után szeptember legjobbja is lehet

Bár drámai vereséget szenvedett Londonban a Tottenhamtől szeptember utolsó napján, remek hónapot zárt a Liverpool. A klub a honlapján már meg is hirdette a szavazás lehetőségét a hónap legjobbjára, ezt a címet augusztusban Szoboszlai Dominik nyerte le, aki most is ott szerepel a jelöltek között.

2023. 10. 02. 18:34
English Premier League - Wolverhampton vs Liverpool
epa10863896 Joao Gomes of Wolverhampton Wanderers blocks Dominik Szoboszlai of Liverpool shot during the English Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool FC in Wolverhampton, Britain, 16 September 2023. EPA/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications Fotó: VINCE MIGNOTT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

csapata, a Liverpool nagyszerű hónapon van túl: szeptemberben hat tétmeccset játszott, ebből ötöt megnyert, és csak a hatodikat veszítette el a hónap utolsó napján, vitatott és drámai körülmények között kapott ki idegenben a Tottenhamtől. A Premier League-ben az Aston Villát 3-0-ra verte a csapat az Anfielden, majd a Wolverhampton Wanderers és a West Ham United ellen aratott további meggyőző győzelmeket; 3-1-es sikerrel kezdte meg az Európa Liga küzdelmeit a LASK otthonában, és ugyanilyen különbséggel nyerte meg a Leicester City elleni Carabao Kupa-mérkőzést is a sorozat harmadik fordulójában.

A klub már el is indította a szavazást arról, hogy melyik játékos érdemli ki a szeptember legjobbja címet, mint ismeretes, augusztusban Szoboszlai Dominik kapta a legtöbb voksot. Komoly esélyese van az ismétlésre, hiszen ott szerepel a neve a jelöltek között, ráadásul nagyszerűen teljesített mindegyik meccsen. A 22 éves magyar középpályás a vonatkozó időszakban két gólt szerzett a Liverpool színeiben, előbb még szeptember elején, az Aston Villa ellen rúgta az első gólját, amely után a mérkőzés legjobb liverpooli játékosának is megválasztották, majd múlt szerdán a Leicester elleni Ligakupa-mérkőzésen szerzett bombagólt

Ha szavazni szeretne, ide kattintva teheti meg, de ne felejtse el, hogy a voksát meg is kell indokolnia!

Borítókép: Szoboszlai lövései életveszélyesek (Fotó: Vince Mignott)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.