Leütötte ellenfelét, mégis visszatérhet az NBA legbalhésabb játékosa? + videó

Draymond Green eddig öt meccset hagyott ki, de már tárgyalnak a visszatéréséről.

2023. 12. 25. 20:19
Draymond Green NBA-játékos.
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkezdték az egyeztetéseket a határozatlan időre eltiltott kosárlabdázó, Draymond Green lehetséges visszatéréséről. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) illetékesei még december közepén függesztették fel a 33 klasszis játékjogát, miután a Phoenix Suns elleni mérkőzés harmadik negyedében pozíciófogás közben fordulásból alkarral állon ütötte Jusuf Nurkicot, az arizonaiak bosnyák centerét.

Most az NBA, a játékosszakszervezet és a klub képviselői, valamint Green egy videókonferencia keretében egyeztetett, az ESPN információi szerint a játékos visszahelyezésének feltételei között szerepel az egyéni tanácsadás is.

 Greenek eddig hat meccset kellett kihagynia, sajtóhírek alapján várhatóan 11–13 között ér majd véget az eltiltás.

A négyszeres bajnok, kiváló védőjátékos nélkül egyébként jól megy a Golden State-nek, amely hat meccséből ötöt megnyert. Green az NBA jelenlegi egyik legbalhésabb játékosa, a mostani szezonban, alig egy hónap alatt háromszor állították ki, karrierje során pedig 18 ilyen büntetést szedett össze, ami a legtöbb az aktív NBA-játékosok körében.

Borítókép: Draymond Green. (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.