Így ünnepelték a Fradi szurkolói a bajnoki címet + képgaléria

Elözönlötték a pályát a Ferencváros futballcsapatának a szurkolói, miután a klub bebiztosította zsinórban a hatodik bajnoki címét az NB I-ben. A Fradi játékosait levetkőztették, a kapukat megszabadították a hálótól az örömittas drukkerek.

2024. 04. 20. 20:01
A pályán ünneplik a Fradi szurkolói a csapat NB I-es bajnoki címét a Groupama Arénában a Kisvárda elleni 0-0 után 2024. április 20-án. Fotó: Dömötör Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiesőhelyen álló csapat elleni döntetlennek így még nem örültek az Üllői úton, mint szombaton, amikor a Fradi a Kisvárda elleni 0-0-val biztosította be az újabb bajnoki címét. Zsinórban a hatodikat. Így aztán a ferencvárosi drukkerek már rutinosak az ünneplésben, a mérkőzésre kilátogató 13 749 néző jó része a pályára tódult a lefújás után azonnal a Groupama Arénában.

FTC-Kisvárda
Örömittas Fradi-szurkolók a pályán a Groupama Arénában. Fotó: Polyák Attila

Nem csoda, hogy az élő tévéközvetítésben csak Kubatov Gábor klubelnök nyilatkozott a Fradi részéről, időbe telhet, mire kiszabadítják a játékosokat és az edzőket az ünneplő szurkolók szeretetcunamijából.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a futballistákról lekerültek a mezek, nadrágok, sportszárak, cipők, sípcsontvédők, a kapukról pedig a hálók – mind értékes ereklyék lesznek, a Fradi 35. bajnoki címének emléktárgyai.

Képgaléria a Fradi és a szurkolók ünnepléséről:

 

És a Ferencváros–Kisvárda meccs képei:

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.