Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ez üldözi Ronaldót, 39 évesen sem menekülhet előle

Cristiano Ronaldo két gólt szerzett a szaúdi bajnokság zárófordulójában, így 35 találattal ő lett a gólkirály és megdöntötte az eddigi rekordot. Ronaldo csapata, az al-Nasszr második lett az al-Hilal mögött. Az immár 39 éves világsztár találó aforizmát fogalmazott, ám a visszavonulásáról szót sem ejtett.

2024. 05. 28. 8:17
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo 39 évesen is a földkerekség egyik legjobb gólvágója Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem én követem a rekordokat, a rekordok követnek engem

ezt posztolta azután, hogy két gólt szerzett a szaúdi bajnokság zárófordulójában, így összesen 35 találáatig jutott, ő lett a gólkirály, sőt megdöntötte az eddigi gólrekordot, amit eddig Abderrazak Hamdallah tartott 34-gyel.

Ronaldo csapata, az al-Nasszr 82 ponttal második lett a 96 ponttal első al-Hilal előtt. Az al-Nasszr tavaly is második lett.

Ronaldo természetesen ott lesz az Európa-bajnokságon is. A selejtezők során igazolta, hogy még mindig erőssége a portugál válogatottnak. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.