Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Klopp „elkottyintotta” a Liverpool bejelentését + videó

Vasárnap Jürgen Kloppról szólt minden Liverpoolban, hiszen a vörös csapat utolsó meccsét játszotta a közkedvelt edző irányítása alatt. A német tréner viszont mással is meg akarta osztani a reflektorfényt, és többé-kevésbé bejelentette, hogy ki veszi át a helyét. Megelőzve ezzel a Liverpool bejelentését.

2024. 05. 20. 13:10
Érzelmesre sikerült Jürgen Klopp búcsúja
Érzelmesre sikerült Jürgen Klopp búcsúja Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liverpool vasárnap a Wolverhampton elleni 2-0-s győzelemmel zárta az idényt, de ez most keveseket érdekelt. Minden szem Jürgen Kloppra szegeződött, aki kilenc év után elhagyja a klubot, és legalább egyéves pihenőt tart. A német rendkívül népszerű figura Liverpoolban, így nagyon érzelmes volt a búcsú. 

Klopp azonban gondoskodott arról, hogy még egyszer mosolyt csaljon az Anfield népének arcára. A beszéde során egyszer csak énekelni kezdett, méghozzá az Opus zenekar Live is Life című számának dallamára, aminek egy átiratát a Vörösök szurkolói általában az ő tiszteletére hangoztattak. Klopp viszont most újra átköltötte a dalt, és arra biztatta a közönséget, hogy utódját, Arne Slotot éltesse. 

Már egy hónapja tudni lehetett, de Arne Slot a pénteki sajtótájékoztatóján meg is erősítette, hogy ő lesz a Liverpool következő menedzsere, ám a klub még nem jelentette be az érkezését. Klopp vasárnap ezt a maga módján megtette…

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.