Elhalasztották Szoboszlai Dominik közönségtalálkozóját, már a pótlás várható időpontja is ismert

Elhalasztották a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik által meghirdetett, eredetileg május 30-ra tervezett budapesti közönségtalálkozót. A Liverpoolban futballozó játékos menedzsere elmondta: a döntést a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben hozták meg.

2024. 05. 14. 14:23
ROSSI, Marco; SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik és Marco Rossi inkább a zavartalan Eb-felkészülésre koncentrál. Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szoboszlai Live Show elnevezésű rendezvény helyszíne a Budapest Sportaréna lett volna, a már jeggyel rendelkezők automatikusan teljes pénzvisszatérítést kapnak.

Közös döntés volt

Az esemény hivatalos honlapján olvasható közleményből kiderül: a válogatott szakmai stábjával és a játékosokkal történt egyeztetést követően a szervezők a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, valamint a szövetségi kapitánnyal egyetértésben azt a döntést hozták, hogy a Budapest Sportarénába tervezett eseményt elhalasztják, és azt előreláthatólag 2025 nyarán rendezik meg, ezáltal a lehető legnyugodtabb, „minden külső zajtól mentes” Eb-felkészülést biztosítva a válogatott számára.

 

Különleges élményt szerettek volna adni a szurkolóknak

– Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával – közölte Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás, a szervezők képviseletében. – Közeledve az esemény dátumához, május 30-ához azonban úgy éreztük, hogy a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak. Szeretném kiemelni, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy feledhetetlen, egyedi formátumú közönségtalálkozót hozzunk létre mindazok számára, akik nagy odaadással támogatják a magyar válogatottat.

 

Kedden hirdette ki keretét Marco Rossi

A nemzeti tizenegy Európa-bajnokságra készülő keretének természetesen Szoboszlai Dominik is tagja, a teljes névsort – kiegészülve a tartalékokkal – kedden, Telkiben jelentette be a szövetségi kapitány, Marco Rossi.

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.