Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Cristiano Ronaldo reagált a Real Madrid nagy bejelentésére, egy régi kép is előkerült

Kylian Mbappé immár hivatalosan is a Real Madrid játékosa. A spanyol sztárklub bejelentése természetesen nem hagyta hidegen a futballvilágot. Cristiano Ronaldo is reagált a közösségi médiában. Előkerült egy régi fotót is, amelyen Mbappé még Cristiano Ronaldo rajongójaként szerepel.

Forrás: Origo2024. 06. 04. 10:47
Saudi Super Cup - Al-Hilal vs Al-Nassr
epaselect epa11266358 Cristiano Ronaldo of Al-Nassr in action during the semifinal soccer match of the Saudi Super Cup between Al-Hilal and Al-Nassr in Abu Dhabi, United Arab Emirates, 08 April 2024.  EPA/ALI HAIDER
Kylian Mbappé Real Madrid
Cristiano Ronaldo szurkol, hogy Kylian Mbappé sikeres legyen a Real Madrid színeiben Fotó: EPA/ALI HAIDER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2009 és 2018 között volt a Real Madrid játékosa. Pályafutása nagy részében 7-esben futballozott Madridban, de érkezésekor azt még Raúl viselte, ezért CR7 eleinte CR9 volt Madridban. A 9-es a következő idényben már hátán feszül, Cristiano Ronaldo pedig meg van győződve arról, hogy a francia sikeres lesz a Real színeiben.

Párizs, 2024. május 13.
Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain játékosa a francia elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság megnyerését ünnepli a szurkolókkal a Toulouse elleni mérkõzés után a párizsi Parc des Princes Stadionban 2024. május 12-én. Real Madrid Cristiano Ronaldo
Kylian Mbappé elköszönt Párizstól, a Real Madrid játékosaként, Cristiano Ronaldo régi mezszámában folytatja (Fotó: MTI/EPA/AFP pool/Franck Fife)

Mbappé szerződtetését hétfő este jelentette be a Real Madrid. A francia futballista lefutotta a kötelező köröket, a közösségi médiában kifejtette, hogy a megállapodással egy álma vált valóra.

Cristiano Ronaldo és Kylian Mbappé régi közös fotója

Tegyük hozzá, Mbappé valóban rajongott gyerekként a Realért, a kedvenc játékosa pedig Cristiano Ronaldo volt.

A portugál klasszis hozzászólása alapján nem is kételkedik benne, hogy Mbappé sikeres lesz Madridban.

Ronaldóhoz hasonlóan Mbappé sem fogja sokáig viselni a 9-est Madridban, távozása után a francia örökli majd a 10-est.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.