Változás a Telekom Veszprémnél, új vezérigazgatót jelentett be a klub

Új vezérigazgató vezeti a jövőben a Veszprém Handball Zrt.-t, a távozó előd, Csík Zoltán pozícióját ugyanis a jövőben Bartha Csaba tölti be – tudatta szerdán a Telekom Veszprém sajtóközleménye. Bartha Csaba székfoglalójában a jövő céljairól is beszélt.

2024. 06. 05. 13:26
BARTHA Csaba
Bartha Csaba a veszprémi kézilabdaklub élén folytatja a munkát. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csík Zoltán 2018 tavaszán került a Telekom Veszprém férfi-kézilabdacsapatának vezetői pozíciójába. A szakember vezetése alatt a Telekom Veszprém felnőtt férfi-kézilabdacsapata három magyar bajnoki aranyat szerzett meg, öt Magyar Kupa-győzelmet aratott és a legmagasabb nemzetközi versenysorozatban egészen az ezüstéremig menetelt. Sportdiplomáciai eredményként könyvelhető el, hogy a SEHA – Gazprom-liga alelnökévé választotta és vezetése alatt háromszor nyerte meg a sorozatot a csapat – fogalmazott a veszprémiek kommünikéje.

Tapasztalt vezető érkezett

Csík Zoltánt Bartha Csaba váltja. Ő korábban számos labdarúgócsapatnál dolgozott már, több alkalommal is becsatlakozott a Magyar Olimpiai Bizottság munkájába stratégiai felsővezetőként, és nem utolsó sorban 2016–2022 között a Győri ETO Kézilabda Club elnökeként a hazai bajnoki címek és kupasikerek mellett háromszor BL-győzelmet aratott együttesével. A fentiek mellett fontos sporttudományos munkát is végez: a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sportági Intézetének igazgatója, egyetemi docense.

– Örömmel mondtam igent a felkérésre, óriási megtiszteltetés számomra, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatójaként a csapattal nagy célokért küzdhetünk mind a hazai kupában és bajnokságban, mind pedig a nemzetközi porondon. A Bajnokok Ligájában nem titkolt célunk szintet lépni és a végső győzelemért harcolni. Erre a klubot múltbéli eredményei kétségkívül régóta predesztinálják – nyilatkozta Bartha Csaba.

A Telekom Veszprém megnyerte a hazai bajnokságot és a Magyar Kupát is a mögöttünk hagyott idényben, a Bajnokok Ligájában azonban csalódást keltő eredményt ért el azzal, hogy nem jutott be a négyes döntőbe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.