Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Itt lesik majd a magyar válogatott minden kívánságát Németországban

Egy hét múlva már a magyar válogatott is megkezdi az Európa-bajnokságot, és január 10-én, hétfőn utazik el Németországba, egész pontosan Weiler im Allgäuba. Ott lesz a szállása és az edzőtábora, a minden igényt kielégítő luxushotel minderről büszkén számolt be, hangsúlyozva, hogy már nagyon várják a magyar csapat érkezését.

2024. 06. 08. 12:51
Itt lakik hétfőtől a magyar válogatott, Weiler im Allgäuban minden kívánságukat lesik majd Forrás: tannenhof.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott június 10-én utazik Weiler im Allgäuba, ahol a Tannenhof Sport and Spa hotelben fog megszállni az Európa-bajnokság ideje alatt, írja a merkur.de oldal. Mindezt a hotel oldala, a tannenhof.com is megerősítette, a főoldalon külön cikkben „büszkélkednek” azzal, hogy a magyar csapat őket választotta – vette észre a metropol.hu.

Fotó: tannanhof.com

„A döntés, hogy a Tannenhof Resort Sport & Spát választották az Európa-bajnokság idejére, nemcsak a régió vonzerejét hangsúlyozza, hanem a Hotel Tannenhof optimális körülményeit is kiemeli. A wellness-részleg és az új alpesi spa tökéletes helyszínt kínál a magyar válogatott számára, hogy a mérkőzések és edzések után regenerálódjon és feltöltődjön. Emellett a Tannenhof kiváló konyhája a lehető legjobb kulináris ellátást biztosítja. A futballszurkolók kíváncsian várhatják, hogy a magyar csapat hogyan készül fel az Európa-bajnokságra ebben az inspiráló környezetben” – írja többek között a hotel honlapja.

Christian Langes, a Tannenhof vezetője is nyilatkozott a merkur.de oldalnak, és hangsúlyozta, a hotel professzionális felkészülési körülményeket tud biztosítani a magyar válogatott számára a kölni és stuttgarti mérkőzésekre. A hotel nagyjából 600 méterre fekszik a helyi pályától, ahol majd az edzéseket vezényli a magyar csapatnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.