Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

A magyar válogatottat kellemetlen meglepetés fogadta a kölni stadionnál

A magyar labdarúgó-válogatott Svájc ellen játssza első mérkőzését az idei Európa-bajnokságon. A helyszín Köln, a stadionhoz érve a Szoboszlai Dominikéket szállító csapatbuszt a svájci drukkerek obszcén mutogatással, füttyszóval és pfujolással köszöntötték.

2024. 06. 15. 14:23
A svájciak ellen készülő magyar válogatott
A magyar válogatott Svájc ellen kezdi meg a németországi foci Eb-t Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar és a svájci szurkolók is abban a reményben utaztak Kölnbe, hogy hazájuk csapata jól kezdi az Európa-bajnokságot. A szombat délutáni találkozó előtt néhány svájci drukker a magyarok csapatbuszát várta, hogy füttykoncerttel és obszcén mutogatással zökkentse ki fiait. Az apró incidens persze aligha lesz rossz hatással és csapattársai játékára.

Magyar szurkolók Kölnben
Magyar szurkolók Kölnben, a Svájc elleni mérkőzés előtt (Fotó: Mirkó István)

Magyarország és Svájc meccse lesz a foci Eb második találkozója, az A csoportban Németország már szerzett három pontot, a nyitómeccsen a házigazda 5-1-re kiütötte Skóciát.

A magyar kezdőcsapatban és is helyet kapott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.