Élő közvetítés
Németország
ÉLŐ
Dánia

Liverpoolban van, aki örül annak, hogy így járt Szoboszlai

A Liverpool FC tárgyilagosan emlékezik meg arról, hogy Szoboszlai Dominiknek véget ért az Európa-bajnokság. Ugyanakkor akadnak olyan Liverpool-rajongók, aki nem bánják a magyar válogatott kiesését, mert így Szoboszlai ott lehet az előszezonban.

2024. 06. 27. 6:42
SZOBOSZLAI Dominik
Liverpoolban nem mindenki bánja azt, ami Szoboszlai Dominiknek a legjobban fáj Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eredmények azt is jelentik, hogy a vezette magyar válogatott nem jutott tovább mint a legjobb harmadik helyezettek egyike – számol be tárgyilagosan az Európa-bajnokság eredményeiről tárgyilagosan a Liverpool FC honlapja.

Szoboszlai Dominik, magyar válogatott, kiesés, Andy Robertson
Szoboszlai Dominik osztozik Andy Robertson sorsában (Forrás: X/ESPN)

A cikk azzal kezdődik, hogy Diogo Jota csere volt a portugál válogatottban, majd később számba veszi, hogy a Liverpool futballistái közül még ki érdekelt az Európa-bajnokságon, az egyenes kieséses szakaszban.

Nos, nem túl hosszú a lista. Íme: és Joe Gomez (Anglia), Cody Gakpo, Ryan Gravenberch (Hollandia), Ibrahima Konate (Franciaország) és Diogo Jota (Portugália).

Szoboszlai Dominik mellett még két Liverpool-játékos köszönt el a csoportkör végével ez Eb-től: Andy Robertson (Skócia) és Vitezslav Jaros (Csehország).

A szurkolói oldalak között akad, amelyik különösebben nem bánja a magyar válogatott kiesését, mondván, Szoboszlai így már most megkezdheti a pihenését és ott lehet a csapattal az előszezonban.

Ez is egy fajta álláspont, amivel Magyarországon persze képtelenség azonosulni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.