Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

BL-sorsolás: észt ellenfelet kapott a Fradi

A Ferencváros női futballcsapata a 2023/24-es magyar bajnoki címével szerezte meg az indulási jogot a Bajnokok Ligájában, ahol az észt Flora Tallinn csapatával találkozik a BL-selejtező tizedik csoportjának egyik elődöntőjében.

2024. 07. 05. 15:17
Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros női labdarúgócsapata az észt Flora Tallinn csapatával találkozik a BL-selejtező tizedik csoportjának egyik elődöntőjében. 

Ifjabb Albert Flórián csapata nem kapott legyőzhetetlen csapatot a BL-selejtezőben  Fotó: Fradi.hu

Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint a továbbjutóra az ukrán Vorszkla Poltava és a lett Riga FS találkozójának győztese vár majd. A csoport mérkőzéseit egy helyszínen rendezik, az elődöntőket szeptember 4-én, a döntőt pedig 7-én.

A BL-selejtezőben 11 csoport van, ezeknek győzteseihez csatlakozik majd a Slavia Praha, az AS Roma és a Hammarby, ezután a 14 csapatból hét párt alakítanak ki. A párharcok győztese jut a 16 csapatos főtáblára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.