A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Szerencsét hozhat Lisztesnek a 23-as szám Frankfurtban

Még nem dőlt el Lisztes Krisztián sorsa az Eintracht Frankfurtnál, a 19 éves játékos az edzéseken bizonyíthatja a német csapat szakmai irányítóinak, hogy érdemes őt megtartani a következő szezonra.

2024. 07. 11. 17:26
LISZTES Krisztián
Lisztes Krisztián, a Ferencváros játékosa hamarosan az Eintrach Frankfurt mezét öltheti magára. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felkészülést már új egyesületében kezdte el Lisztes Krisztián, aki az elmúlt szezonban már csak kölcsönben játszott a Fradiban. Az Eintracht Frankfurt vezetősége ugyanis még nem döntötte el, hogy a rendkívül tehetséges utánpótlás-válogatottat bedobja a Bundesliga sűrűjébe, vagy esetleg ismételten kölcsönadja őt egy évre.

LISZTES Krisztián
Lisztes előtt nagyon kemény hetek állnak, most kell kiharcolnia a helyét a frankfurti csapatban   Fotó: Koszticsák Szilárd

A Kicker című német szaklap szerint a következő hetek edzésmunkája alapján dönt arról Dino Toppmöller vezetőedző, hogy az első keretnél szüksége van-e a Ferencvárosból igazolt labdarúgóra már a nemsokára kezdődő idényben. A szakember mindenképpen esélyt ad ifjabb Lisztes Krisztiánnak – akinek július elsejétől érvényes frankfurti szerződése 2029. június 30-ig szól –, személyesen akar meggyőződni arról, hogy felkészült-e minden tekintetben a magyar játékos a Bundesligára.

Lisztes egyébként a 23-as számú mezt örökölte meg a télig a norvég Bodö/Glimtnek kölcsönadott Jens Petter Haugétól. Az első tétmérkőzésig még bőven van ideje arra, hogy bizonyítson a frankfurtiaknak, ugyanis Lisztes új klubja augusztus 19-én, a másodosztályú Braunschweig otthonában lép pályára először a Német Kupában. A német ligában augusztus 24-én, a BL-ezüstérmes Dortmund vendégeként kezd az Eintracht Frankfurt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.