Ő a pályára berohanó férfi, aki Mbappé közelébe jutott az Eb elődöntőjében + fotó

A Spanyolország–Franciaország Eb-elődöntőt most már szokásosnak nevezhető közjáték zavarta meg a második félidőben: egy szurkoló rohant be a pályára. A tévéközvetítés nem mutathatja ilyen esetekben a rendbontókat, így azt sem lehetett látni, hogy a férfi elérte a célját: Kylian Mbappé közelébe férkőzött, s talán még szelfit is készített vele.

2024. 07. 10. 5:40
UEFA EURO 2024 semi-finals - Spain vs France
Kylian Mbappé és a francia válogatott kiesett az Eb-ről, ráadásul még a pályára berohanó szurkoló is bosszanthatta. Fotó: EPA/CLEMENS BILAN
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A második félidő elején állt meg a játék a spanyol–francia elődöntőben a labdarúgó Európa-bajnokságon Münchenben, amikor biztonsági őrök kezdték el üldözni a pályán a betolakodót. A férfi mobiltelefonnal a kezében vette célba a franciák gólszerzőjét. Mbappé nem volt jó hangulatában, mert a góljával hiába vezetett a csapata, a spanyolok fordítottak, és épp 2-1-es hátrányban voltak.

UEFA EURO 2024 semi-finals - Spain vs France
Mbappé és a pályára berohanó szurkoló. Fotó: EPA/Clemens Bilan

A pályára berohanó férfi azonban elérte a célját, Mbappé közelébe került, felemelte a telefonját, nyilvánvalóan szelfit próbált készíteni a Real Madrid friss igazolásával, aki kelletlenül állt mellette. Hogy a szelfi elkészült-e, mielőtt a biztonságiak lerángatták a pályáról, azt nem tudni, de az biztos, hogy drága mulatság volt ez a férfinak, akire komoly büntetés várhat.

UEFA EURO 2024 semi-finals - Spain vs France
Ártalmatlannak tűnő, de veszélyes játék. Fotó: EPA/Filip Singer

A hasonló esetek egyre gyakrabban megtörténnek, a Dortmund és a Real Madrid idei BL-döntőjében Marcel Sabitzer vitte a földre a betolakodót, a mostani Eb-elődöntő végén pedig újabb rendbontókat üldöztek a biztonságiak, és egyikük eközben sérülést okozhatott a spanyol válogatott csapatkapitányának, Álvaro Moratának

A franciák végül nem tudtak kiegyenlíteni a meccsen, Spanyolország 2-1-re megnyerte az Eb első elődöntőjét, és a vasárnapi fináléban Anglia vagy Hollandia lesz az ellenfele. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.