Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Meghalt a Honvéd legendája, Novák Ferenc

Nyolcvanhét éves korában meghalt Novák Ferenc, a Budapesti Honvéd vízilabda-szakosztályának korábbi vezetője.

Forrás: Budapesti Honvéd Sportegyesület2024. 07. 05. 12:39
Budapest 20210527 Díjátadás elnökségi ülés Fair Play Év sportolója Honvéd Novák Ferenc
Novák Ferenc Fotó: Budapesti Honvéd Sportegyesület
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Honvéd Sportegyesület a saját halottjának tekinti Novák Ferencet – fogalmaz a közösségi oldalán a Budapesti Honvéd Sportegyesület. 

Feri bácsi ajándék lett számunkra, amikor 1998-ban a Budapesti Honvéd és a Bp. Spartacus fúziójának köszönhetően megérkezett hozzánk a Dózsa György útra, s megkezdte egy sikercsapat építését egyesületünkben

– emlékeztek meg róla, és azt írták, Novák Ferencet törekvéseiben és küzdelmeiben az örök optimizmusa és a hite vezette, harcait szerényen, jósággal, emberséggel vívta, olyan természetességgel, amellyel minden kaput meg tudott nyitni, akár a medenceparton, a sportpolitikában vagy éppen a szponzorok világában. 

Novák Ferenc 1938. március 1-én született Veszprémben. 1972-től a Budapesti Spartacus vízilabda-szakosztályánál dolgozott intézőként, majd szakosztályvezetőként. 1998-tól a Budapesti Honvéd SE szakosztály-igazgatója, majd szakosztályigazgató-helyettese lett. A Honvéd érdi utánpótlásbázisának létrehozója.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.