Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orbán Viktor a Ferencváros sikeredzőjével is összefutott Kijevben

Kijevi látogatása során Orbán Viktor találkozott az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával, Szergej Rebrovval, aki 2018 és 2021 között a Ferencváros vezetőedzője volt. A hírek szerint Rebrov szerepet vállalt a két ország kapcsolatának javítását célzó, nem hivatalos, úgynevezett puha diplomáciában.

2024. 07. 02. 18:26
Orbán Viktor Volodimir Zelenszkijjel és Szergej Rebrovval Kijevben.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Kijevbe látogatott, ahol tárgyalt Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, ám a futballra is maradt ideje. A TikTokon közzétett videójából kiderült, találkozott Szergej Rebrovval, az Európa-bajnokságtól már elbúcsúzott ukrán válogatott szövetségi kapitányával, aki korábban a Ferencváros vezetőedzőjeként három bajnoki címet nyert, és eljutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Az FTC ügyeiben általában jól értesült Ulloi129.hu szerint a találkozó nem előzmény nélküli, mert korábban Szerhij Rebrov szerepet vállalt a két ország kapcsolatának javítását célzó, nem hivatalos, úgynevezett puha diplomáciában. Az Unian hírügynökség úgy tudja, Szergej Rebrovot az ukrán elnök hívta meg a találkozóra.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.